WWW.HAALTERT.TEKOOPHUIS.BE

VRAAGPRIJS: 248.500 €

woning te koop aanbieden zelf huis verkopen haaltert zoek huis te koop huis uit de hand te koop haaltert huis te koop particulier
HOME - APPARTEMENT TE KOOP HAALTERT - BESCHRIJVING
Slaapkamers: 2 Bouwjaar: - Bewoonbaar: 121 m²
EPC: 157.97 kWh/m2 Vrij: vanaf akte Opp. grond: 872 m²

Dit heel recent en hoogwaardig afgewerkt duplex-appartement bevindt zich in het landelijke Haaltert. Het maakt deel uit van een kleinschalig en uiterst stijlvolle residentie, gelegen aan een goede verbindingsweg, de N460 (Aalst-Ninove-Geraardsbergen) op een boogschuit van het bruisende dorpscentrum. Ook winkels, grootwarenhuizen, openbaar vervoer en scholen bevinden zich op wandelsafstand.

Dit appartement in Haaltert werd heel mooi ingericht, voldoet aan alle hedendaags comfort en omvat op het eerste niveau: inkom met vestiaire, volledige ingerichte keuken met uitzicht, berging, apart toilet, een slaapkamer (momenteel heel mooi ingericht als dressing), grote living met groot dakterras in bankeraï inclusief geïsoleerde buitenberging en prachtig zicht op het achterliggend groen! Ook de perfecte oriëntatie is hier een enorme troef!

De open trap in de living brengt ons naar het verdiep met een ruime slaapkamer, voorzien van 2 grote velux-ramen met geautomatiseerde zonnewering en een badkamer, voorzien van alle comfort!

Inclusief het appartement zijn er 2 autostaanplaatsen voorzien achteraan het gebouw, evenals een fietsenstalling en afvalberging.

Dit is een prachtig gebouw in een perfecte omgeving te Haaltert, voorzien van alle luxe en comfort, kortom: een heel mooi aanbod!

Contacteer ons vrijblijvend voor een bezoek en maak kennis met deze mooie aanbieding!